hermelijnvandermeijden

bloem01-rood

“Je grootste potentieel is je goddelijke blauwdruk diep vanbinnen. Om het te realiseren heb je alleen je eigen bewustzijn nodig. Dat doordringt, heelt en activeert jouw unieke energetische opmaak.”

Over mij

Zowel als schrijver als trainer houd ik me bezig met energie, transformatie en het vrouwelijke potentieel. Want als er iets onbenut is in de wereld dan is het wel dát potentieel! Wat zou er gebeuren als alle vrouwen zichzelf toegang verschaffen tot hun seksualiteit, sensualiteit, intuïtieve vermogen, creativiteit en liefde? Via mijn online programma’s, workshops, retraites en boeken wordt je unieke energetische opmaak geactiveerd, en leer je jezelf kennen in die vrouwelijke diepte. Dat hoef je niet te leren, het is een kwestie van herinneren wie je al bent!

Ik ben niet geboren, wel getogen in Amsterdam, heb Nederlands gestudeerd, en ben bladenmaker geweest. In 2004 ging ik op zoek. Ik wilde weten hoe energie en bewustzijn werken. In 2005 startte ik aan de Barbara Brennan School of Healing; vijf jaar intensieve training volgden. Tegelijkertijd deed ik een readingopleiding, en heb ik heel veel sjamanen, healers en leraren bezocht. In 2011 werd ik moeder en vanaf 2016 heb ik in mijn praktijk voor energy healing en reading honderden mensen begeleid. Mijn meest recente boek Negen Geheimen van de Vrouw (uitgebracht in 2022 en herdrukt in 2023) is inmiddels door duizenden vrouwen gelezen.

Wil je meer over me weten, dan heb ik alles (écht alles!) in mijn boeken opgeschreven. Via Instagram blijf je op de hoogte van de actualiteiten.

Meer weten?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief, en je blijft op de hoogte van het aanbod. (Of volg me op Instagram.)