hermelijnvandermeijden

bloem01-rood

“Je grootste potentieel is je goddelijke blauwdruk diep vanbinnen. Om het te realiseren heb je alleen je eigen bewustzijn nodig. Dat doordringt, heelt en activeert jouw unieke energetische opmaak.”

Over mij

Ik ben niet geboren, wel getogen in Amsterdam, heb Nederlands gestudeerd, en ben bladenmaker geweest. In 2004 ging ik op zoek. Ik wilde weten hoe energie en bewustzijn werken. In 2005 startte ik aan de Barbara Brennan School of Healing; vijf jaar intensieve training volgden. Tegelijkertijd deed ik een readingopleiding, en heb ik heel veel sjamanen, healers en leraren bezocht. In 2011 werd ik moeder en vanaf 2016 heb ik in mijn praktijk voor energy healing en reading honderden mensen begeleid.

Wil je meer over me weten, dan heb ik alles (écht alles!) in mijn boeken opgeschreven. Via Instagram blijf je op de hoogte van de actualiteiten.

Live Events

Wil je in real life met mij werken? Ik geef workshops en Retraites over het vrouwelijke potentieel, ademdagen en een-op-een sessies. Vaak op prachtige plekken in de natuur. Ook ben ik af en toe in het wild te vinden als spreker op festivals of tijdens lezingen. Lees hier meer over de Live agenda.

Online Events

De laatste jaren ben ik bovendien heel veel online te vinden. We werken dan met een groot en krachtig groepsveld om je hart, energieveld en ziel ‘aan’ te zetten. Duizenden mensen hebben al aan deze energetische activaties meegedaan, veel hadden bijzondere en transformerende ervaringen. Lees hier meer over mijn online programma’s.

Boeken

Mijn meest recente boek Negen Geheimen van de Vrouw kwam vorig jaar uit en maakte veel los bij een heleboel vrouwen (en mannen!). Ze is inmiddels voor de tweede keer gedrukt.
Ondertussen ben ik bezig met een nieuw boek. Een vervolg op Negen Geheimen van de Vrouw. Lees hier meer over de boeken die ik schreef.

Boeken

Vier boeken heb ik gepubliceerd, waarvan drie over energie: Mijn Vader lijkt op Barbapapa (2011), De Droomvrouw (2016) en Negen Geheimen van de Vrouw (2022). Behalve mooie verhalen zijn dat ook een soort portals; de informatie leeft. Daardoor kan je van alles in jezelf en je eigen bewustzijn ervaren, integreren of openen. De Droomvrouw is een mooie start als je net ‘ontwaakt’ zoals dat heet, en de Negen Geheimen als je geïnteresseerd bent in liefde, intimiteit en seksualiteit (wie niet?!). Barbapapa lees je als je een nieuwetijdskind of energetisch bewust kind hebt.

Het e-book van De Droomvrouw kan je hier bestellen: Aurora Webshop.

Negen Geheimen van de Vrouw en Mijn Vader lijkt op Barbapapa kan je bestellen door me te mailen.

Energy work

Ik geef workshops over het vrouwelijke potentieel, ademdagen en een-op-een sessies. De laatste jaren ben ik bovendien heel veel online te vinden. We werken dan met een groot en krachtig groepsveld om je hart, energieveld en ziel ‘aan’ te zetten. Duizenden mensen hebben al aan deze energetische activaties meegedaan, veel hadden bijzondere en transformerende ervaringen.

Al mijn online werk vind je bij Nieuwetijdskind. Vanaf 12 november starten de krachtige Egypte Downloads. weer. Meld je snel aan! Je kan ook later instromen. En tijdens het diepgaande en helende Dark Moon Creation – de 12 verloren codes van de Creatie, tappen we maandelijks in op de magische kracht van de nieuwe maan. Daarmee leer je stap voor stap je vrouwelijke potentieel kennen en toe-eigenen Voor informatie daarover  ga je naar de website.

Van 12 tm 14 april 2024 geef ik de Wild Woman Editie van Ontsluit je Vrouwelijke Potentieel op een heerlijke plek in de natuur. Meer info en inschrijven: Intrinsik.

Vanaf januari 2024 kan je meedoen aan een serie ademdagen. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Consulten geef ik tegen een zakelijk tarief en wanneer de energie het toelaat. Daarom werk ik met een wachtlijst. Mail mij en ik zet je erop.

Meer weten?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief, en je blijft op de hoogte van het aanbod. (Of volg me op Instagram.)