hermelijnvandermeijden

bloem01-rood

“Je grootste potentieel is je goddelijke blauwdruk diep vanbinnen. Om het te realiseren heb je alleen je eigen bewustzijn nodig. Dat doordringt, heelt en activeert jouw unieke energetische opmaak.”

Live Events

Wil je mij ontmoeten? Er komen mooie live momenten aan

Breathe into Summer

Breathing & Healing

Op vijrdag 21 juni, tijdens de zonnewende, creëren we op het prachtige landgoed van Avalon in Schoorl gezamenlijk een energetisch veld, waarin je je kunt verbinden met jezelf en anderen; om los te laten, op te laden,, te verdiepen, en je energie weer in lijn te brengen met je verlangens. En om te ademen!

Tijdens de ‘Breathe into’ ademsessies werk ik samen met Simone Heijhoff van Awake Agency. Als je houdt van diepte, energiewerk en transformatie, en daarbij een aardse en lichte benadering waardeert, dan ben je van harte uitgenodigd!

Vrijdag 21 juni 2024 | 10.00 – 14.00 | adem- en energiewerk | in de luxe Barn van Avalon in Schoorl | Investering: 111 euro, incl btw (incl. thee en snacks)

Energy Readings

Ik heb weer ruimte voor een-op-een sessies. Stuur me een mail en je ontvangt alle informatie om een afspraak te kunnen maken. Readings bieden overzichten van de korte en langetermijnprocessen waar je doorheen beweegt. Ze geven antwoord op je vragen vanuit een ruimer (ziels)perspectief, waardoor je bevestigd wordt op je pad, helderheid krijgt op je eigen gevoelens en situaties, meer rust gaat ervaren in waar je bent, ruimte en moed gaat vinden om de volgende stappen te zetten en durft te vertrouwen op je intuïtie. Afhankelijk van je thema en de timing kan ‘beperkende energie’ direct in de sessie oplossen, gestagneerde energie in beweging komen, en/of nieuw bewustzijn worden geopend.

Wild Woman Retreat

Ga je mee de diepte (en hoogte) in naar je wilde natuur? De inschrijving voor het volgende Wild Woman Retreat opent bijna! Van 11 t/m 13 oktober 2024 gaan we op het prachtige landgoed van Energy Up, in de Flevowildernis en te midden van de elementen, weer op reis naar de diepte om onze wilde natuur op te halen – ongeremd en onbeschaamd. Een weekendlang de tijd om te openen, verdiepen en zakken in je eigen magie, vrijheid, schoonheid, creatiekracht en sensualiteit.

Meer weten? Stuur me een mail en ik houd je op de hoogte.

Vrijdag 11 t/m zondag 13 oktober | Wild Woman Retreat | Landgoed Energy Up, in de Flevowildernis

Meer weten?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief, en je blijft op de hoogte van het aanbod. (Of volg me op Instagram.)