hermelijnvandermeijden

bloem01-rood

“Je grootste potentieel is je goddelijke blauwdruk diep vanbinnen. Om het te realiseren heb je alleen je eigen bewustzijn nodig. Dat doordringt, heelt en activeert jouw unieke energetische opmaak.”

Live Events

Wil je mij ontmoeten? Er komen mooie live momenten aan

Breathe into Summer

Breathing & Healing

Op vijrdag 21 juni, tijdens de zonnewende, creëren we op het prachtige landgoed van Avalon in Schoorl gezamenlijk een energetisch veld, waarin je je kunt verbinden met jezelf en anderen; om los te laten, op te laden,, te verdiepen, en je energie weer in lijn te brengen met je verlangens. En om te ademen!

Tijdens de ‘Breathe into’ ademsessies werk ik samen met Simone Heijhoff van Awake Agency. Als je houdt van diepte, energiewerk en transformatie, en daarbij een aardse en lichte benadering waardeert, dan ben je van harte uitgenodigd!

Vrijdag 21 juni 2024 | 10.00 – 14.00 | adem- en energiewerk | in de luxe Barn van Avalon in Schoorl | Investering: 111 euro, incl btw (incl. thee en snacks)

Deep Breath Journey

Op 4 februari, 3 maart en 24 maart ben je welkom bij de Deep Breath Journey, die uit drie Day Retreats bestaat. Je kunt ze allemaal volgen, of afzonderlijk. Je gaat de diepte in van je eigen verlangen, kracht en datgene wat wat je nog kan loslaten om bij je ware potentieel te komen. Je zult werken met je adem en je energieveld. En natuurlijk met de kracht van de groep.
 
Kosten: 222 ex btw voor één Day Retreat, of 600 ex btw voor alledrie.
Meer informatie en aanmelden:

Wild Woman Retreat

Ga je mee de diepte (en hoogte) in naar je wilde natuur? De inschrijving voor het volgende Wild Woman Retreat is geopend! Van 12 t/m 14 april 2024 gaan we op het prachtige landgoed van Energy Up, in de Flevowildernis en te midden van de elementen, op reis naar de diepte om onze wilde natuur weer op te halen – ongeremd en onbeschaamd. Een weekendlang de tijd om te openen, verdiepen en zakken in je eigen magie, vrijheid, schoonheid, creatiekracht en sensualiteit.

Meer weten? Hier vind je meer informatie.

Vrijdag 12 t/m zondag 14 april | Wild Woman Retreat | Landgoed Energy Up, in de Flevowildernis

Meer weten?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief, en je blijft op de hoogte van het aanbod. (Of volg me op Instagram.)