hermelijnvandermeijden

bloem01-rood

“Je grootste potentieel is je goddelijke blauwdruk diep vanbinnen. Om het te realiseren heb je alleen je eigen bewustzijn nodig. Dat doordringt, heelt en activeert jouw unieke energetische opmaak.”

Koop het boek!

Mijn meest recente boek Negen Geheimen van de Vrouw kwam in 2022 uit en maakte veel los bij een heleboel vrouwen (en mannen!). Inmiddels is er een tweede druk uit, en werk ik aan een nieuw boek: Bedgeheimen van Vrouwen voor Mannen. Omdat heel veel lezeressen vonden dat hun man de informatie uit Negen Geheimen ook moesten kennen. En aangezien de mannelijke bedrading anders is dan de vrouwelijke, maak ik nu een soort addendum, een kortere, niet-emotionele versie met alle highlights en need-to-knows, zodat ook steeds meer mannen gaan begrijpen hoe je een vrouw het beste bemint.

“Dit boek, lieve hemel, een must-read voor vrouwen en mannen. Het tovert een enorme glimlach op mijn gezicht, hart en buik – mijn hele being vibreert. En die ancient wisdom… zo’n fijne aanvulling. Het smaakt naar nog meer innerlijke verdieping, heling en groei. En als je vent vraagt of je even een samenvatting kan geven van het boek… onmogelijk. Of er ook een boek is met de titel Negen Geheimen van de Man? Idee? Zo giga blij dat ik mezelf dit boek cadeau heb gedaan. Zoveel (h)erkenning. Het nodigt uit om nog groter te dromen. A gateway to Heaven on Earth.”

“Onlangs las ik jouw boek Negen Geheimen van de Vrouw. In iets meer dan een week tijd. Ik heb m’n best gedaan om het tempo te vertragen en elk hoofdstuk even te laten landen, maar veel langer dan dit lukte me niet om te rekken. Je verhaal zoog me naar binnen, en terwijl ik (zo voelde het) even mee mocht lopen op jouw reis, gingen er bij mij ook allerlei deurtjes open van herkenning en ontdekking. En veel lol! Het boek in m’n tas voelde net als een soort vriendin waarmee ik op stap ging.”

Bestellen

Negen Geheimen van de Vrouw

Negen Geheimen van de Vrouw kan je momenteel niet bestellen via de uitgever. Je bestelt door mij een e-mail te sturen met je naam, adres en telefoonnummer (voor een tikkie). Terwijl we werken aan een oplossing voor de distributie, neem ik de verzending tijdelijk zelf voor mijn rekening. Voordeel: elk boek wordt gesigneerd (indien je dat wil), en ik pak je exemplaar met heel veel liefde en aandacht in.

De Droomvrouw - ebook

De Droomvrouw kan je hier bestellen.

Mijn Vader lijkt op Barbapapa

Mijn Vader lijkt op Barbapapa kan je hier bestellen.

Meer weten?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief, en je blijft op de hoogte van het aanbod. (Of volg me op Instagram.)