hermelijnvandermeijden

bloem01-rood

“Je grootste potentieel is je goddelijke blauwdruk diep vanbinnen. Om het te realiseren heb je alleen je eigen bewustzijn nodig. Dat doordringt, heelt en activeert jouw unieke energetische opmaak.”

Online Events

Tijdens mijn online sessie werken we met een groot en krachtig groepsveld om je hart, energieveld en ziel ‘aan’ te zetten. Op dit moment doen we dat met Dark Moon Creation, De Egypte Downloads en De Leeuwenpoort Downloads.

Dark Moon Creation

- De twaalf verloren codes van de Creatie -

"Heel je ziel, ontsluit je feminiene potentieel, transformeer je leven"

Iedere maancyclus weer biedt de donkere maan jou een goddelijk geschenk: directe toegang en een diepgaand contact met de vrouwelijke kracht. Gedurende drie dagen, waarin de maan niet of nauwelijks te zien is, krijg je de kans om jouw wensen en je werkelijkheid met elkaar te verbinden. Over de eeuwen heen zijn we vergeten dat dit een magische periode is, waarbij je de kracht van de donkere maan kan gebruiken om je diepste verlangens te voelen, je ziel te helen, je feminiene potentieel te ontsluiten en je hele leven te transformeren.

Hóe je dat doet, leer je via Dark Moon Creation, een jaarprogramma dat jou inwijdt in de 12 verloren codes van de Creatie. Stap voor Stap, maan voor maan.

De Egypte Downloads

- Activeer de hogepriester(es) vanbinnen -

De Egypte Downloads zijn zes krachtige online meditaties en activaties. Inwijdingen in de oorsprong van liefde, waarbij je de balans herstelt tussen de divine feminine en masculine vanbinnen en terugkeert naar de eenheid die daaraan vooraf gaat. Je herinnert je de priester of priesteres die je ooit was. Die kennis heeft van energie, liefde, gezondheid, seksualiteit en de universele bewustzijnswetten die vormgeven aan jou en het hele leven.

Met behulp van het groepsveld, visualisaties, energetische frequenties en de gezamenlijke intentie, vormen we krachtig portalen die direct leiden naar de oudheid en de oorsprong van de goddelijke Creatie. Je kan deze Downloads op elk moment starten en zo vaak herhalen als je wilt. Je cellen gaan de energetische informatie dan steeds beter herkennen.

Ga je mee op reis?

De Leeuwenpoort Downloads

– De liefde zoals hij bedoeld is -

Elk jaar is er een bijzondere energetische upgrade waar je gebruik van kunt maken; de opening van de Leeuwenpoort. Hierdoor vindt een krachtige activatie plaats, waarbij hart, ziel en derde oog áán worden gezet. Wil je deze bijzondere activatie ten volle beleven en benutten? Zodat je de Liefde zoals ze bedoeld is kan voelen, worden en delen met de wereld?

De Leeuwenpoort is van oudsher een belangrijk spiritueel en astrologisch moment, een heilig tijd. De gezamenlijke opkomst van de zon en Sirius in augustus zorgt voor een verhoogde kosmische energiestroom tussen spirituele en fysieke dimensies. Er wordt nieuwe lichtinformatie toegevoegd aan de planeet, en die stroomt ook door in jou; je hart, ziel en derde oog.

De Leeuwenpoort Downloads helpen je om deze bijzondere energie op te halen en te integreren. In drie begeleide meditaties beweeg je stap voor stap door de Leeuwenpoort om je multidimensionale bewustzijn te verhogen en te ankeren in je lichaam. Zodat je jouw energetisch potentieel vorm kan geven in de wereld.

Lees hier wat de Leeuwenpoort Downloads voor jou kunnen betekenen.

Meer weten?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief, en je blijft op de hoogte van het aanbod. (Of volg me op Instagram.)