hermelijnvandermeijden

bloem01-rood

“Je grootste potentieel is je goddelijke blauwdruk diep vanbinnen. Om het te realiseren heb je alleen je eigen bewustzijn nodig. Dat doordringt, heelt en activeert jouw unieke energetische opmaak.”

Online Events

Tijdens mijn online sessie werken we met een groot en krachtig groepsveld om je hart, energieveld en ziel ‘aan’ te zetten. Op dit moment doen we dat met de Deep Soul Downloads, De Egypte Downloads en De Leeuwenpoort Downloads.

Deep Soul Downloads

- Gebruik de kosmische energie om sneller te groeien

"Heel je karma, ontdek je ziel en maak een snelle shift in bewustzijn "

In april staan er twee enorm krachtige, energetische activaties op de kosmische agenda, die het pad van je ziel activeren. Is het tijd om je diepste waarheid te leven? Informatie van je ziel te downloaden? Of voor een flinke koerscorrectie? Gebruik de energie van de lenteportals (8 en 20 april), en veranker met de Deep Soul Downloads je zielspotentie in je lijf!

8 april: Nieuwe maan in Ram mét zonsverduistering

De energie van de nieuwe maan met eclips op 8 april is intens én hij ondersteunt je bij grote transformaties. Tijdens een eclips zijn de sluiers tussen deze en de energetische wereld namelijk dunner, en kan je diep je ziel induiken om informatie op te halen die je anders niet voelt of ziet. Deze activatie helpt je loslaten op de allerdiepste lagen en karma oplossen, en hij zet de deur open naar wie je wérkelijk bent. Ben je klaar voor een initiatie en te gaan leven vanuit je ziel?

20 april Jupiter/Uranus conjunctie in Stier

De energie van Uranus is snel, vernieuwend en verrassend. Jupiter staat voor expansie en genezing. En beide zijn toekomstgericht. Komen ze samen, dan kan je je opmaken voor snelle shifts, in je bewustzijn en je leven. In deze tweede Deep Soul Download gebruik je de energie van de portal om de vele mogelijkheden van je ziel te ontsluiten, en jezelf te lanceren naar andere tijdlijnen waar dingen anders vorm krijgen dan vroeger. 

De Egypte Downloads

- Activeer de hogepriester(es) vanbinnen -

De Egypte Downloads zijn zes krachtige online meditaties en activaties. Inwijdingen in de oorsprong van liefde, waarbij je de balans herstelt tussen de divine feminine en masculine vanbinnen en terugkeert naar de eenheid die daaraan vooraf gaat. Je herinnert je de priester of priesteres die je ooit was. Die kennis heeft van energie, liefde, gezondheid, seksualiteit en de universele bewustzijnswetten die vormgeven aan jou en het hele leven.

Met behulp van het groepsveld, visualisaties, energetische frequenties en de gezamenlijke intentie, vormen we krachtig portalen die direct leiden naar de oudheid en de oorsprong van de goddelijke Creatie. Je kan deze Downloads op elk moment starten en zo vaak herhalen als je wilt. Je cellen gaan de energetische informatie dan steeds beter herkennen.

Ga je mee op reis?

De Leeuwenpoort Downloads

– De liefde zoals hij bedoeld is -

Elk jaar is er een bijzondere energetische upgrade waar je gebruik van kunt maken; de opening van de Leeuwenpoort. Hierdoor vindt een krachtige activatie plaats, waarbij hart, ziel en derde oog áán worden gezet. Wil je deze bijzondere activatie ten volle beleven en benutten? Zodat je de Liefde zoals ze bedoeld is kan voelen, worden en delen met de wereld?

De Leeuwenpoort is van oudsher een belangrijk spiritueel en astrologisch moment, een heilig tijd. De gezamenlijke opkomst van de zon en Sirius in augustus zorgt voor een verhoogde kosmische energiestroom tussen spirituele en fysieke dimensies. Er wordt nieuwe lichtinformatie toegevoegd aan de planeet, en die stroomt ook door in jou; je hart, ziel en derde oog.

De Leeuwenpoort Downloads helpen je om deze bijzondere energie op te halen en te integreren. In drie begeleide meditaties beweeg je stap voor stap door de Leeuwenpoort om je multidimensionale bewustzijn te verhogen en te ankeren in je lichaam. Zodat je jouw energetisch potentieel vorm kan geven in de wereld.

Lees hier wat de Leeuwenpoort Downloads voor jou kunnen betekenen.

Meer weten?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief, en je blijft op de hoogte van het aanbod. (Of volg me op Instagram.)