Word je eigen droomvrouw

Hermelijn van der Meijden

Ik help je contact te maken met de potentie van je ziel

Energie online: een-op-een

Op het moment geef ik vrijwel alle een-op-een consulten online, wat goed werkt. In de sessie creëren we samen een sterke energetische connectie die voor de meeste mensen duidelijk voelbaar is. Daarbij gaan we uit van jouw vraag en wat er speelt in je binnen- en buitenwereld nu, in dit moment. Ik help je steeds contact maken met de minder bekende niveaus van je wezen en ondersteun je bij het verdiepen van je energetische bewustzijn. Het zal je helpen om jezelf in lijn te brengen met wie je werkelijk bent en meer rust te vinden in de situatie zoals hij is. 

Energie online: bijeenkomsten

Daarnaast bied ik healing ceremonies en trainingen aan, voor particulieren en coaches en thereapeuten. De ruimte van het bewustzijn is daarbij het uitgangspunt. Er is veel mogelijk, buiten de muren van je huis of praktijk, in het grotere veld! De onderstaande  sessies staan gepland. Ze worden aangeboden op basis van een vrije bijdrage. Na afloop ontvang je een 'open tikkie', zodat je de waarde zelf kunt toekennen en zodat iedereen, ongeachte omstandigheden, kan meedoen. Meld je aan door op het evenement te klikken en je gegevens in te vullen. 

Maan Ceremonies

Vrijdag 5 juni
Bij de ceremonies staat je eigen binnenwereld centraal. We reizen door het energieveld en je verbindt je met diepere lagen van het bewustzijn en de ziel. Het thema van de reis is afgestemd op de energie van de dag, die tevens een portaal vormt voor transformatie.

Klik hier voor 5 juni van 20.00 tot 21.00 (volle maan met eclips). 

Energy Healing Training
In deze vijfweekse training (steeds op woensdag en vrijdag) leer je de basisprincipes van energy healing kennen en toepassen. In de online lessen, theorie en oefeningen gaan we in op het belang van belichaming, aanwezigheid en bewustzijn. We bespreken de belangrijkste energetische wetten. Je ontdekt dat met het doorlopen van je eigen innerlijke proces je energetische kracht en lichtheid toenemen. En we gaan in op wat healing is en de technieken die je kan gebruiken
. Je kunt instappen op ieder moment en de eerdere sessies later doen. De training wordt herhaald.

Werkwijze

Veel van de onderstaande vragen zijn onder de huidige omstandigheden wellicht minder belangrijk voor je geworden (of misschien zijn ze wel belangrijker dan ooit!), maar ze geven een indicatie van mijn werkwijze.

 Heb je het idee dat je ‘iets’ essentieels mist?

 Wil je ‘meer’ zijn dan je carrière, relatie of moederschap?

• Lijkt het of je potentie groter is dan wat eruit komt?

• Zoek je naar richting?

• Wil je een gevoel krijgen voor je levensmissie?

• Weten wat jouw gift aan de wereld is?

 Je hartsverlangens realiseren?

 Je ziel leren kennen?

 En houd je het graag concreet? 

Reading

Een reading biedt overzicht, helderheid en vaak ook praktische handvatten. Bovendien is een reading helend: door benoemen - door er woorden aan te geven - komt energie in je bewustzijn, waarmee het kan worden toegevoegd aan je systeem. Tijdens een reading lees ik de informatie die in je energieveld besloten ligt. Afhankelijk van je vraagstuk krijg je inzicht in terugkerende thema's, het proces dat je doormaakt, vragen die leven en de potentie van je ziel. 

 

Lees meer

Energiewerk

Deze sessies gaan over de transformatie van bewustzijn. Ze helpen je een diepere connectie tot stand te brengen met jezelf; zowel op het niveau van potentie, als op dat van blokkades. Je potentie is wie je werkelijk bent en wat je hier komt doen; blokkades zijn je pijn en schaduwaspecten, die voorkomen dat je energie vrijuit kan stromen. In de sessies wordt een veld gecreëerd van gezamenlijk bewustzijn. Binnen die ruimte kan verandering plaatsvinden.

 

Lees meer


Agenda 2020

Met volle en nieuwe maan geef ik healing ceremonies. Ze vinden online plaats en ze zijn op donatiebasis. Het zijn magische momenten waarbij een krachtig energieveld wordt gecreëerd, die je de mogelijkheid geven om je persoonlijke energie weer in lijn te brengen met de aarde en het universum. Als coach, trainer of therapeut kan je deelnemen aan de introductietraining 'Werken met energie online'. Ook op donatiebasis. Je blijft op de hoogte via mijn nieuwsbrief of door de agenda te checken.

 

Lees meer

Over mij

Sinds 2005 houd ik me diepgaand bezig met energie en persoonlijke transformatie. Ik deed de Barbara Brennan School of Healing Europe en een jaar Advanced Training aan dezelfde school, daarnaast de readingopleiding van Margriet van Bentem en een jaar bij de paqo's - Peruaanse sjamanen (in Nederland). Tegerlijkertijd bezocht ik tientallen leraren en healers van overal ter wereld. Ik heb onlangs mijn vierde boek afgerond over vrouwelijke kracht en seksualiteit. En je kunt bij me terecht voor energetische consulten en online groepsbijeenkomsten.

Lees meer

 

Contact
email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: zenitee - Foto: Erik Buis