Word je eigen droomvrouw

Hermelijn van der Meijden

Ik help je contact te maken met de potentie van je ziel

Reading

Een reading biedt overzicht, helderheid, inspiratie en vaak ook praktische handvatten. Bovendien is een reading helend: door benoemen - door er woorden aan te geven - komt energie in je bewustzijn, waarmee het kan worden toegevoegd aan je systeem.

Tijdens een reading lees ik de informatie die in je energieveld besloten ligt. Afhankelijk van je vraagstuk krijg je inzicht in terugkerende thema’s, het proces dat je doormaakt, vragen die leven en de potentie van je ziel. Het zal je duidelijker worden welke kwaliteiten en kracht de manifestatie van je dromen mogelijk maken, en welke onbewuste blokkades en intenties dat juist belemmeren. Je kunt je vragen van tevoren formuleren en meenemen. Ik neem de sessie op en verstuur hem via WeTransfer, zodat je hem kunt terug luisteren. Vaak krijg je namelijk zoveel informatie dat je niet alles zult onthouden, maar ook vallen er dingen later nog op hun plek.

Readings duren maximaal twee uur, en je investering bedraagt 150 euro (ex. btw voor ondernemers, incl. voor particulieren). Ze vinden plaats in mijn praktijkruimte op IJburg (Amsterdam). Afspraken kunnen tot 24 uur voor aanvang kosteloos worden afgezegd.

TESTIMONIALS 

"Nadat ik bij Hermelijn ben geweest, letterlijk diezelfde avond, veranderde alles voor me. En eigenlijk was dat al gaande, maar zag ik het na de reading helderder. Op een zachte, maar directe manier vertelde ze me waar ik stond, waar mijn struggles vandaan komen en wat er in mijn potentie ligt. Dat resoneerde en was exact wat ik op dat moment nodig had. De reading heeft me 'life changing' zelfvertrouwen gegeven, waardoor ik nu met veel meer rust en afstand kan kijken naar hoe mijn leven zich ontwikkelt." Tanja

"Door de reading van Hermelijn heb ik me heel erg gezien en gekend gevoeld. Het heeft mij veel inzicht gebracht en bijna als vanzelf verandering in gang gezet, omdat door het benoemen ervan ik mij van een aantal onbewuste zaken bewust werd. Ik vond het een ontzettend fijne manier van bewustwording, die lang door werkt!" Mijke

 

Contact
email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: zenitee - Foto: Erik Buis