Word je eigen droomvrouw

Hermelijn van der Meijden

Ik help je contact te maken met de potentie van je ziel

 Heb je het idee dat je ‘iets’ essentieels mist?

 Wil je ‘meer’ zijn dan je carrière, relatie of moederschap?

• Lijkt het of je potentie groter is dan wat eruit komt?

• Zoek je naar richting?

• Wil je een gevoel krijgen voor je levensmissie?

• Weten wat jouw gift aan de wereld is?

 Je hartsverlangens realiseren?

 Je ziel leren kennen?

 En houd je het graag concreet?

In één of meerdere sessies breng ik je in contact met de minder bekende niveaus van je wezen. Ik ondersteun je bij het creëren van energetisch bewustzijn, en daarmee een dieper begrip van wie je werkelijk bent. Het zal je helpen om jezelf in lijn te brengen met je potentieel en de deur te openen naar manifestatie van je dromen.

 

Reading

Een reading biedt overzicht, helderheid en vaak ook praktische handvatten. Bovendien is een reading helend: door benoemen - door er woorden aan te geven - komt energie in je bewustzijn, waarmee het kan worden toegevoegd aan je systeem. Tijdens een reading lees ik de informatie die in je energieveld besloten ligt. Afhankelijk van je vraagstuk krijg je inzicht in terugkerende thema's, het proces dat je doormaakt, vragen die leven en de potentie van je ziel. 

 

Lees meer

Energiewerk

Deze sessies gaan over de transformatie van bewustzijn. Ze helpen je een diepere connectie tot stand te brengen met jezelf; zowel op het niveau van potentie, als op dat van blokkades. Je potentie is wie je werkelijk bent en wat je hier komt doen; blokkades zijn je pijn en schaduwaspecten, die voorkomen dat je energie vrijuit kan stromen. In de sessies wordt een veld gecreëerd van gezamenlijk bewustzijn. Binnen die ruimte kan verandering plaatsvinden.

 

Lees meer


Agenda 2019

Met enige regelmaat geef ik ceremonies. Het zijn magische momenten waarbij een krachtig energieveld wordt gecreëerd, die je de mogelijkheid geven om je persoonlijke energie weer in lijn te brengen met de aarde en het universum; de natuurlijke plek van je grootste potentie. Daarnaast zal ik dit jaar verschillende masterclasses en workshops geven, zoals de Masterclass Energetisch Waarnemen voor Professionals. Je blijft op de hoogte via mijn nieuwsbrief of door de agenda te checken.

 

Lees meer

Over mij

Sinds 2005 houd ik me diepgaand bezig met energie en persoonlijke transformatie. Ik deed de Barbara Brennan School of Healing Europe en een jaar Advanced Training aan dezelfde school, daarnaast de readingopleiding van Margriet van Bentem en een jaar bij de paqo's - Peruaanse sjamanen (in Nederland). Tegerlijkertijd bezocht ik tientallen leraren en healers van overal ter wereld. Momenteel schrijf ik aan mijn vierde boek, over vrouweijke kracht, en kun je bij me terecht voor energetische consulten.

Lees meer

 

Contact
telefoon 0641459547
email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: zenitee - Foto: Erik Buis