Word je eigen droomvrouw

Hermelijn van der Meijden

Ik help je contact te maken met de potentie van je ziel

Energiewerk

Energetisch werk helpt je een diepere connectie tot stand te brengen met jezelf; zowel op het niveau van potentie, als op dat van blokkades. Je potentie is wie je werkelijk bent en wat je hier komt doen; blokkades zijn je pijn en schaduwaspecten, die voorkomen dat je energie vrijuit kan stromen. Bij deze sessies raak ik je soms wel en soms niet aan, maar waar het vooral om gaat, is dat in de ruimte van ons gezamenlijk bewustzijn heling kan plaatsvinden. Het resultaat daarvan is transformatie - ofwel blijvende verandering - en daarmee een toename van persoonlijk welzijn. Soms is één sessie voldoende (dan zet een sessie precies datgene in beweging wat nodig was), soms is er voor een dergelijke verandering een aantal nodig.

Het eerste consult dat ik met je heb is uitgebreid, en duurt maximaal twee uur. Dit is de 'intake'. Die bestaat uit een lange reading, of een kortere reading en energiewerk, of een gesprek om je behoefte helder te krijgen, gevolgd door energetisch werk, of een combinatie. Je investering bedraagt 150 euro. Mocht je daarna geïnteresseerd zijn in vervolgsessies, om je ervaring te verdiepen of een proces te doorlopen, dan is een aantal van drie tot vijf aan te raden, al hangt dat uiteraard af van persoon, soort proces en gewenste resultaten. 

Het genoemde tarief is ex. btw voor ondernemers, incl. voor particulieren. Sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte op IJburg (Amsterdam). Afspraken kunnen tot 24 uur voor aanvang kosteloos worden afgezegd.

TESTIMONIALS 

"In sessies met Hermelijn ervaar ik een pure aandacht en ware betrokkenheid. Ze creëert een 'tussenruimte' waarin alle aspecten van jezelf, je gedachten en gevoelens bestaansrecht krijgen, en er zonder inmenging mogen bestaan. Hierdoor is het mogelijk om zicht te krijgen op en voeling met alles wat zich in je bevindt, en licht te werpen op zelfs je donkerste kanten. Hermelijn staat met één been in het mysterie en één been op deze wereld en is daarin een doorgeefluik/overdrager tussen al het onbenoembaar grootse, en de aardse dagelijkse praktijk. Door haar humor, praktische kijk en scherpe analyses is haar begeleiding toegankelijk voor een ieder die openstaat om zichzelf te ontwikkelen." Jentien (2 sessies)

"De sessies bij Hermelijn hebben mij veel bevrijding gebracht. Veel energetische blokkades zijn losgekomen, waardoor ik heb kunnen loslaten en het licht en helder in mij geworden is. Ik voel me veel meer in mijn lijf, geaard, en krachtig!" Hanneke (3 sessies)

"Er is rust gekomen in mijn lijf, en ik voel de uitnodiging mijn grootsheid te gaan leven. De manier waarop Hermelijn zich afstemt, haar woorden vindt, contact maakt... erg bijzonder en krachtig." Floor (1 sessie)

"De sessies brengen me rust, inzicht en vooral veel vertrouwen in mijn lichaam en leven. Alles is er al, als ik maar de tijd neem om mezelf aandacht te geven. Hermelijn helpt me om dat besef te laten groeien en bloeien." Nadine

 

 

Contact
email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: zenitee - Foto: Erik Buis